حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

درگیری شبه نظامیان نزدیک به ترکیه در سوریه

شبه‌نظامیان نزدیک به ترکیه در شمال شرق سوریه با یکدیگر درگیر شدند که به دنبال این اقدام چند تن کشته و زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 28
کد خبر: ۴۱۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبه نظامیان وابسته به ترکیه، امروز (سه‌شنبه)، در منطقه «رأس العین» در شمال شرق سوریه با یکدیگر درگیر شدند که به دنبال این اقدم، شش تن از آنها کشته و چهار نفر بشدت زخمی شدند.

 

خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» با «مزدور» خواندن شبه‌نظامیان نزدیک به ترکیه گزارش کرد که این درگیری‌‌ها از دو روز پیش میان دو گروه موسوم به «احرار الشرقیه» و «الفرقه ۲۰» ادامه داشته است.

 

سانا به نقل از برخی منابع محلی گزارش کرد که افزایش درگیری‌ها میان این گرو‌ه‌های تروریستی طی این مدت باعث شده است که اهالی منطقه خانه‌های خود را به مدت کوتاهی ترک کنند؛ طبق گفته این منابع تروریست‌ها پیش از بازگشت ساکنان این خانه‌ها،‌ اشیای داخل آن را به سرقت می‌بردند.

 

این منابع همچنین گزارش کردند، اهالی این مناطق به علت ترس از تروریست‌ها ترجیح می‌دهند در برابر این اقدامات سکوت اختیار کنند.

 

در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی سوریه پیشتر نیز از درگیری میان شبه‌نظامیان تحت حمایت ترکیه خبر داده بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار